Vår informationsdiet – vår framtid!

Hej

Glad över att välkomna er till InfoDiet.se, platsen där vårt samtal om vår tankeföda tar sin början. Hoppas på att  detta kommer att bli en plats för meningsfulla diskussioner och reflektioner.

Vad handlar bloggen om?

Informationsdietsbloggen är ett initiativ för att fördjupa oss i ämnen som verkligen spelar roll i vår värld. I en tid där vår uppmärksamhet ständigt utmanas av en överflöd av information, från nyhetsrubriker till sociala medier, är det viktigare än någonsin att vara medveten om vår informationsdiet. Här kommer vi att utforska tankar, idéer och ämnen som sträcker sig bortom de dagliga nyhetsflödena.

Varför starta en blogg?

Med Informationsdietsbloggen strävar vi efter att skapa en gemenskap där vi tillsammans kan dela tankar och reflektioner om våra informationsvanor, bortom boken Informationsdieten. Genom att vara medvetna om vad vi matar våra hjärnor med, kan vi forma en mer balanserad syn på den digitala värld vi lever i.

Hur kan du delta?

Delta i konversationen genom att kommentera och dela dina tankar. Iden är att tillsammans utforska vägen mot en hälsosam informationsdiet och förstå vad som verkligen pågår bortom de vanliga nyhetsrubrikerna.

Vänliga hälsningar,

Fredrik Andren-Sandberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait