Om

Om InfoDiet.se

Välkommen till InfoDiet.se, en plattform för medveten informationskonsumtion och analytiskt utforskande av globala ämnen bortom konventionella nyhetscykler.

Om InfoDiet.se:

InfoDiet.se är en digital plattform med fokus på att belysa och fördjupa oss i ämnen som har långsiktig påverkan på samhället. Vi tror på kraften av medvetenhet när det kommer till den information vi konsumerar och är dedikerade åt att erbjuda en plats för objektiva och djuplodande diskussioner om viktiga frågor som formar vår värld. Är därför skapad för att främja medvetenheten om hur informationskonsumtionen påverkar individ och samhälle.

Vad du kan förvänta dig:

Bloggen är en tänkt som källa till insiktsfulla analyser och artiklar som syftar till att bidra till en medveten syn på vår informationsdiet och den globala scenen. Vi uppmuntrar deltagare att ge feedback på våra artiklar och delta i meningsfulla diskussioner, samt också föreslå egna artiklar som kan publiceras för diskussion.

Feedback och Riktlinjer:

Vi uppskattar feedback på artiklar och strävar efter att skapa en atmosfär av öppen och konstruktiv dialog. För att bevara kvaliteten på diskussionerna kommer spridande av desinformation eller direkta kommersiella intressen dock att blockeras.

Tack för ditt engagemang och besök på InfoDiet.se.

Vem står för sidan?

Denna sidan är en förlängning av boken ”Informationsdieten”, och det är författaren till boken som står för innehållet på sidan. Boken och bloggen är ett hobbyprojekt för att skapa medvetenhet om hur information påverkar oss alla i vår vardag, och är inte relaterat på något vis till författarens huvudsakliga syssla som anställd på ett publikt bolag inom ett helt annat gebit, orelaterat till ämnet.

Åsikterna och information som publiceras här är helt privata som en del av yttrandefriheten som privatperson, och inte på något vis relaterat till huvudsaklig arbetsgivare eller någon annan organisation.